Med Trumf Visa får du 2 % bonus på dagligvarer hos:

 

SPAR tilbyr et godt utvalg av ferskvarer, brød og bakervarer, frukt og grønt, samt varer fra lokale leverandører. Spar trumf bonus når du handler hos SPAR og EUROSPAR over hele Norge. Dette gir gode fordeler for deg som kunde.

 

Joker er lokalbutikken som dekker dine behov for daglige forbruksvarer og lokalt etterspurte tjenester.
 

Hos Meny fokuserer vi på førsteklasses ferskvarer, stort og spennende vareutvalg, personlig service og ikke minst fagkunnskap. Fordi smak og behov er forskjellig, gir vi deg valget. Også på pris.
 

 

Med Trumf og KIWI får du både i pose og sekk! Hos Kiwi får du faste lave priser på alt du handler og Trumf-bonus på toppen. Kiwi har svært mange kunder som regelmessig benytter seg av muligheten til å spare Trumf-bonus når de handler.
 

Velkommen til oppdagelsesferd i Mathuset på Holtet. Her kan du la deg friste og rive med av alt det gode du kan lage for å gjøre hverdagen til en fest! Hos Jacob’s står matglede i fokus! Du kan handle inn til helg og hverdag fra et bredt sortiment og i tillegg får man Trumf bonus, gode tips og inspirasjon på kjøpet.
 

Ferskvaredisken på CC mat bugner over av de beste råvarer du kan tenke deg, valgt ut med kjærlighet og behandlet av kyndige fagfolk som lever og ånder for de gode matopplevelsene.
 

Nærbutikken er navnet på de mindre lokalbutikkene som dekker dine daglige behov for forbruksvarer og lokale etterspurte tjenester.